A-B-C Tag

 ...

Vandaag heb ik alweer een tag voor jullie! Sorry, ik vind tags gewoon leuk. Ik ga de A-B-C tag doen. Ik type in mijn adresbalk op het internet bv. de ‘A’ in, en dan vertel ik aan jullie welke site er als eerst verschijnt. Dan weten jullie welke sites ik veel bezoek en welke ik leuk vind. Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb uitgelegd, zo niet, dan hoop ik dat het duidelijk wordt als je de tag leest. Dus laten we beginnen!

A: www.alicejo.com

Hier verkopen ze merken als; Barry M, Sleek, EOS en natuurlijk nog meer. Ik vind het leuk om er even op te kijken als ik me verveel, want ik ben gek op Sleek. Ik heb zelf Sleek Rose Gold, die ik hier heb gekocht. Ik zal er zeker even een kijkje nemen!

B: www.bloglovin.com

Of course…je kunt mij volgen op Bloglovin’, maar ik volg daar ook blogs en het is super handig! Ik volg 15 blogs, wat niet heel veel is, maar je ziet gewoon alle artikelen die diegene heeft geplaatst, en het is gewoon leuk en handig!

C: ?

Hier heb ik niets staan! Schijnbaar vind ik sites met een c niet leuk, haha. I’m just kidding.

D: http://www.douglas.nl

Om mezelf even lekker te maken met alle make-up en parfums…*zucht*.

E: http://www.eyeslipface.nl

Ik vind dit een super leuk merk, en heb er al vaker wat besteld. Het is super betaalbaar en het zijn goede producten.

Tumblr

F: http://www.facebook.com

Ik kijk vaker op Facebook op m’n laptop dan op mijn mobiel, want de Facebook op mijn mobiel is irritant! Ik vind Facebook wel leuk, al zet ik er zelf niet heel vaak wat op.

G: http://www.google.nl

Als je bij mijn bureaublad op internet klikt dan kom je automatisch op Google, het is mijn zoekmachine. En aangezien ik soms iets niet weet, vind ik het handig om het daar op te zoek *kuch*Google translate *kuch*.

H: http://www.hotmail.com 

Mijn persoonlijke mailadres is bij Hotmail, en ik vind het heel fijn werken! Meestal check ik mijn mail op mijn telefoon, maar soms ook op mijn computer.

I: http://www.iciparisxl.nl

Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de Douglas. Als ik bijvoorbeeld bij de Douglas iets leuks zie, dan kijk ik hoe duur het bij de ICI Paris is en ook andersom.

J: ?

Hetzelfde als bij de c, ik heb niets bij de j! I am sorry!

K: http://www.kanikeenkortebroekaan.nl

Oke, misschien een domme site, maar het is best wel handig in de zomer. Je ziet namelijk een poppetje die een pet op heeft met ja of nee, wat de temperatuur is en hoeveel kans er is op regen. Het werkt niet altijd even goed zoals bv. Buienradar, maar meestal werkt het wel!

♥️😁

L: http://www.lifesplash.nl

Jiami heeft zo’n ontzettend leuke blog! Ze heeft een hele mooie lay-out en oh my goodness, wat een supergave kledingstijl! Zeker even een kijkje waard.

M: http://www.meheartsbeauty.wordpress.com

Natuurlijk mijn eigen blogje! Maar als je dit leest ben je al op mijn site, hihi.

N: http://www.nu.nl

Ik lees de krant niet en het nieuws volg ik eigenlijk ook niet, maar om toch op de hoogte te blijven kijk ik op deze site. Ik vind het wel handig en het is overzichtelijk weergegeven in categorieën. Ook is het erg up to date.

O: ?

Whoops, alweer een letter waar ik geen site bij heb. Is dit erg? I am sorry again.

P: http://www.pizap.com

Hier maak ik collages mee en zet ik af en toe een tekst bij de ‘hoofdfoto’. Het is handig, maar omdat het gewoon gratis is op te zoeken op het internet is het niet heel uitgebreid. Op mijn foto’s echt te bewerken gebruik ik trouwens Picasa.

Q: ?

Oke, dit is stom. Ik moet meer sites gaan bezoeken, haha.

R: http://www.rtlxl.nl

Als ik een leuk programma van RTL heb gemist, dan kijk ik het altijd terug op deze site. Bijvoorbeeld GTST. Erg handig!

Hart If You Love Gtst

S: http://www.songteksten.nl

Het gebeurt heel vaak dat ik een liedje zit te luisteren, en dan denk ik, wat zingen ze eigenlijk?! Dit is dus dan een hele handige site waar de songteksten staan van verschillende liedjes.

T: http://www.twitter.com

Twitter! Ik heb het vaak openstaan als ik aan het bloggen ben. Ik vind het leuk om te lezen, zelf tweet ik  niet heel veel.

U:…..

Ik heb wel een site bij de u, maar dat is een persoonlijke site. Dat is niet van mij, maar wel van iemand die ik ken. Als ik de site geef, dan weten jullie gelijk waar diegene woont.

V: http://www.veracamilla.nl 

Vera! Ik lees haar blog elke dag. Ze heeft een hele leuke blog en ze schrijft ook leuk. En om niet te vergeten; ze heeft echt een geweldig huis!

🌸🌸

W: http://www.weheartit.com

Deze kunnen we natuurlijk ook niet overslaan! Ik ben echt verslaafd aan WeHeartIt. Ik heb het al vaak gezegd, als ik mijn foto’s niet zelf maak, dan heb ik ze (bijna) altijd van WeHeartIt.

X: http://www.xlovelydreamer.blogspot.nl

Another blog! Ik vind dit een leuke blog en Sabrina schrijft ook erg leuk!

Y: http://www.youtube.com

Om beauty filmpjes te kijken natuurlijk! Als ik aan 1 filmpje begin, dan zit ik na 2 uur nog te kijken naar shoplogs, tutorials, DIY’s etc.

Z: http://www.zalando.nl

Heel vaak bestel ik hier niet iets, maar het is wel leuk om er rond te kijken! En als ik me verveel doe ik dit ook vaak.

En dit was de A-B-C tag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Sorry voor de 4 letters waarbij ik geen site heb, maar ik had seriously geen site! Ik vond het een leuke tag, een keer iets anders. Als je wil, mag je deze tag overnemen!

Alle foto’s komen van WeHeartIt. De Zalando foto komt van deze site.

 

Advertenties

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s